top of page
Interim Jobs office

Biznes

Klik hier om te zien of er tekst of informatie beschikbaar is, of het nu gaat om informatie.

Werving, selectie en payrolling

Heeft u personeel nodig? Geen wonder, want de veranderingen op de Europese arbeidsmarkt zijn op het eerste gezicht merkbaar. De strijd om een gemotiveerde en gekwalificeerde medewerker is heviger dan ooit. Of u nu tijdelijk of permanent ondersteuning nodig heeft, wij zijn er om u te helpen een passende oplossing te vinden. Interim Jobs zoekt en helpt je bij het ontwikkelen van talenten die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Deskundigheid en ervaring

Van 250 naar meer dan 1000 medewerkers in 6 jaar? Het is geen toeval. Elke dag streven we ernaar onze vaardigheden te verbeteren om u de best mogelijke ervaring te bieden en waardevolle feedback te delen waarmee u zich kunt onderscheiden van andere werkgevers.

VAL/VAS activities in a warehouse

Maak kennis met onze kandidaten

Ons uitgebreide personeelsbestand is een talentenpool met ervaring in diverse branches. Heeft u vakbekwame orderpickers nodig? Of bent u op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs? Wat je vraag ook is, Interim Jobs heeft het antwoord! Elke organisatie is de optelsom van mensen die bijdragen aan haar groei. Wil je de mensen achter jouw toekomstige ontwikkeling ontmoeten?

Interim Jobs Projecten

Bij Interim Jobs gaan we elke uitdaging aan. Onze jarenlange ervaring wordt ondersteund door consistente resultaten en uitstekende relaties met onze klanten. Tussen de verschillende rework taken die voor onze klanten worden uitgevoerd zijn werkzaamheden zoals het labelen van dozen, kwaliteitscontroles en het solderen van componenten op PCB's. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over strakke deadlines en hoge kwaliteitseisen. Ons team van ervaren supervisors, teamleiders en kwaliteitscontroleurs is precies wat je nodig hebt om dit soort werkzaamheden aan te pakken.

EPT operator in a warehouse

Referenties

De maatstaf voor ons succes is de kwaliteit van uw ervaring. Bekijk wat de vertegenwoordigers van onze partners vinden van hun samenwerking met Interim Jobs.

Wij zijn 4 jaar geleden gestart met Interim Jobs. Gedurende deze tijd zagen we het potentieel van deze organisatie. Hun toegewijde team van ervaren specialisten staat altijd klaar en bereid om te helpen, en het hoge organisatieniveau maakt het gemakkelijk om eventuele personeelsproblemen op te lossen. De vrucht van onze succesvolle samenwerking is het landelijke contract tussen CEVA Logistics en Interim Jobs. Wetende dat we een partner als Interim Jobs hebben, kunnen we nog meer doortastend naar de toekomst kijken. We geloven dat we nog lang samen veel doelen zullen bereiken.

Manager, CEVA Logistiek

Bent u op zoek naar goed personeel?

Door het verzoek te verzenden, accepteer ik hierbij Interim Jobs privacybeleid.

Dank je! We bellen je zo snel mogelijk terug.

Interim Jobs B.V

+31 165 396 496

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Vlierwerf 3D, 4704 SB Roosendaal

bottom of page