top of page
Order picker with a hand scanner

Werk en groei met Interim Jobs

Bij Interim Jobs vind je een breed scala aan vacatures, met bijzondere nadruk op de logistieke sector. Bij ons kun je kiezen uit startersvacatures en kansen in specialistische functies.

Uitgelichte aanbieding

Orderpicker / EPT chauffeur

CEVA Logistics

CEVA Logistics is een internationale aanbieder van supply chain-oplossingen voor klanten uit verschillende branches. Het bedrijf kenmerkt zich door een sterke klantgerichtheid en ontwikkeling in lijn met de continue verbeteringsmethodiek. Je komt te werken op de site in Roosendaal

Voel je thuis in Nederland

We beseffen hoe belangrijk het is om je thuis te voelen, ook al is de plek die we thuis noemen honderden kilometers verderop. Daarom stelt onze afdeling huisvesting alles in het werk om ervoor te zorgen dat u kunt rekenen op de best mogelijke woonomstandigheden. We hebben meer dan 150 overnachtingsplaatsen tot uw beschikking en meer dan 700 bedden wachten op u en onze andere medewerkers. De hoge kwaliteit van de woonomstandigheden wordt bevestigd door het certificaat Stichting Normering Flexwonen.

Jouw ervaring is wat telt

Of je nu geïnteresseerd bent in tijdelijk werk of een vast dienstverband, ons team zal er alles aan doen om je verblijf in Nederland zo aangenaam mogelijk te maken. Het opbouwen van langdurige relaties is ons dagelijks brood en we weten dat gemeenschappelijke groei gebaseerd moet zijn op wederzijds respect en vertrouwen. Goede bedoelingen zijn niet alles, daarom investeren we voortdurend in moderne oplossingen die dagelijkse taken ondersteunen en vergemakkelijken.

Solliciter voor werk

Door te solliciteren accepteer ik hierbij Interim Jobs privacybeleid.

Dank je! We bellen je zo snel mogelijk terug.

bottom of page