top of page

Werken bij Interim Jobs

Als u ons team komt versterken, kunt u er zeker van zijn dat uw talent niet verloren gaat. Bij Interim Jobs bieden we je niet alleen interessante vacatures en goede arbeidsvoorwaarden, maar nog veel meer. Onze focus op ontwikkeling vertaalt zich in constante groeimogelijkheden voor u en onze cultuur van continue verbetering stelt ons in staat om dynamisch te reageren op alle werkgelegenheidsgerelateerde uitdagingen.

Samenwerken met de besten

We zijn trots op onze samenwerkingen met topwerkgevers door heel Nederland. Bedrijven die al vertrouwen in ons hebben, zijn bedrijven als CEVA Logistics, EuroRijnXL of DSV Solutions. In de loop van onze zesjarige geschiedenis hebben we veel langdurige relaties opgebouwd die onze groei weerspiegelen. Op dit moment kunnen we bogen op meer dan 50 opdrachtgevers uit verschillende branches.

client logo
client logo
client logo
client logo

Wat is er nieuw?

Wilt u de details van onze nieuwe projecten weten of meer te weten komen over de laatste ontwikkelingen van onze vaste partners? U bent bij ons aan het juiste adres! Blader door onze nieuwsfeed en ontdek meer over wat er nieuw is bij Interim Jobs.

Bezoek ons op Facebook!

bottom of page